Over ons

Geruisloos de Biesbosch ontdekken, dan kan vanaf het water met een fluisterboot, maar tegenwoordig ka het ook over land: met een E-chopper! Je komt op plekjes waar je met de auto niet kan komen en zelfs de meest doorgewinterde Biesbosch-kenner ontdekt op deze manier nieuwe stukken van het prachtige natuurgebied.

Danny en Liza zijn eigenaar van Bed & Breakfast ’t Steurgat in Wekendam. Bij het verkennen van de omgeving zagen gasten regelmatig e-choppers rijden en steeds vaker kreeg Danny de vraag of hij zoiets voor ze kon regelen. Hij besloot een tweetal e-choppers aan te schaffen, maar al snel kwamen er ook aanvragen van buitenaf en voor grotere groepen. Dit was het begin van E-Chopper verhuur Biesbosch.

Uniek gebied

Nationaal park de Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa en tot ver over onze landsgrenzen bekend. Bezoekers uit heel Europa weten E-chopper verhuur Biesbosch te vinden om dit unieke natuurgebied te ontdekken. De meest gekozen route is dan ook de Biesboschroute. Deze leid je onder andere langs het Biesboschmuseum, maar ook langs unieke plekken waar de zeearend en visarend leven en jagen. Met een beetje geluk zie je deze indrukwekkende roofvogels in actie!

Voor de lekkerbek

Elke route gaat langs één of meerdere horecagelegenheden waar je kunt stoppen voor een hapje of een drankje. Voor de echte lekkerbekken is er een picknickroute. Danny legt uit: “Voor deze drie uur durende tocht krijg je een picknickmand mee op de E-chopper, dit naar wens gevuld wordt met een lekker drankje en zoete en hartige hapjes. Je verkent op een ontspannen manier de Biesbosch en komt langs verschillende plaatsen waar je kunt genieten van een gezellige picknick.”

Bijzonder uitje

Rijden op een e-chopper is toegestaan voor iedereen in het bezit van een bromfietscertificaat of rijbewijs. Voor gezinnen die met kinderen op pad willen, beschikt Danny over twee tweepersoons E-choppers, waar een kind vanaf 8 jaar achterop mag. Ook steeds meer bedrijven en andere groepen ontdekken de voordelen van e-chopper rijden als uitstapje. Danny: “We kunnen voor groepen tot 100 personen voorzien van e-choppers. Zo’n dag wordt vaak afgesloten met een lekkere barbecue die we in samenwerking met een partner organiseren.” Met welke gezelschap je ook komt, iedereen zal genieten van dit bijzondere uitje!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  13:00 - 17:00
Donderdag:  13:00 - 17:00
Vrijdag:  13:00 - 17:00
Zaterdag:  10:00 - 17:00
Zondag:  10:00 - 17:00

Afwijkende dagen
17 juni t/m 18 juni 2023 (volgeboekt):   Gesloten
22 juli t/m 23 juli 2023 (gesloten):   Gesloten
28 juli t/m 30 juli 2023 (gesloten):   Gesloten


Facebook