Over ons

Geruisloos de Biesbosch ontdekken, dat kan vanaf het water met een fluisterboot, maar tegenwoordig kan het ook over land: met een E-chopper! Je komt op plekjes waar je met de auto niet kan komen en zelfs de meest doorgewinterde Biesbosch-kenner ontdekt op deze manier nieuwe stukken van het prachtige natuurgebied.

Uniek gebied

Nationaal park de Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa en tot ver over onze landsgrenzen bekend. Bezoekers uit heel Europa weten E-chopper verhuur Biesbosch te vinden om dit unieke natuurgebied te ontdekken. De meest gekozen route is dan ook de Biesboschroute. Deze leid je onder andere langs het Biesboschmuseum, maar ook langs unieke plekken waar de zeearend en visarend leven en jagen. Met een beetje geluk zie je deze indrukwekkende roofvogels in actie!

Voor de lekkerbek

Voor de echte lekkerbekken is er een picknickroute of een arrangement met een heerlijke lunch of bbq (zie voor mogelijkheden bij de arrangementen).

Bijzonder uitje

Rijden op een e-chopper is toegestaan voor iedereen in het bezit van een bromfietscertificaat of rijbewijs. Voor gezinnen die met kinderen op pad willen, beschikken wij over 3 tweepersoons E-choppers, waar een kind tot 16 jaar achterop mag (extra te boeken bij opties). Ook steeds meer bedrijven en andere groepen ontdekken de voordelen van e-chopper rijden als uitstapje. We kunnen voor groepen tot 100 personen voorzien van e-choppers. Zo’n dag wordt vaak afgesloten met een lekkere barbecue of diner.  Met welke gezelschap je ook komt, iedereen zal genieten van dit bijzondere uitje!

Wilt u een offerte aanvragen op maat dan is het mogelijk om dit per mail aan te vragen, wij zullen dan een passende aanbieding voor u maken.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  10:00 - 17:00
Dinsdag:  10:00 - 17:00
Woensdag:  10:00 - 17:00
Donderdag:  10:00 - 17:00
Vrijdag:  10:00 - 17:00
Zaterdag:  10:00 - 17:00
Zondag:  10:00 - 17:00
 

ONS TERRAS IS BIJ MOOI WEER LANGER GEOPEND VOOR EEN HAPJE EN EEN DRANKJE


Facebook